تأثیر شوری آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه ای

حسین نوروزی؛ حبیب اله روشنفکر؛ پیمان حسیبی؛ موسی مسگرباشی

دوره 28، شماره 3 ، مهر 1393، ، صفحه 551-560

https://doi.org/10.22092/jwra.2014.100006

چکیده
  در این آزمایش اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری ( 7/1، 5 ،10، 15  و 20 دسی زیمنس بر متر) بر عملکرد و کیفیت دو رقم ارزن علوفه­ای ( نوتریفید و باستان) بررسی گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب  طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با دو عامل در سه تکرار طی سال زراعی1390- 1389 انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش شوری عملکرد ماده خشک، کاهش یافت. بیشترین ...  بیشتر