تأثیر آب شور بر ویژگی‌های فیزیولوژیک شنبلیله در کشت هیدروپونیک

محبوبه ناصری؛ حسین آروئی؛ محمد کافی؛ حسین نعمتی

دوره 30، شماره 1 ، فروردین 1395، ، صفحه 65-71

https://doi.org/10.22092/jwra.2016.106202

چکیده
  تنش شوری یکی از تنش­های غیر زیستی مهم است که باعث کاهش رشد گیاهان می شود. به منظور بررسی اثر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیک گیاه سبزی دارویی شنبلیله آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به اجرا درآمد. در این طرح تیمارهای آزمایشی شامل 0، 60، 120و 180 میلی­مولار کلرید سدیم آب آبیاری به صورت کاملاً تصادفی با 10 تکرار ...  بیشتر