تعیین آستانه تحمل شوری ژنوتیپ‌های مختلف انار

علی مومن پور؛ مریم دهستانی اردکانی؛ ولی سلطانی گردفرامرزی؛ محمد هادی راد؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ امین آناقلی؛ فاطمه احمدی؛ زهرا جماعتی اردکانی

دوره 34، شماره 1 ، فروردین 1399، ، صفحه 1-14

https://doi.org/10.22092/jwra.2020.121904

چکیده
   به­منظور تعیین آستانه تحمل به شوری و شیب کاهش عملکرد در برخی از ارقام و ژنوتیپ­های انتخابی انار، پژوهشی به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملأ تصادفیبادوعاملژنوتیپانار در 12 سطح (شیشه­کپ فردوس، ملس یزدی، ملس ساوه، رباب نیریز، گلنار زینتی ساوه، گلنار زینتی سروستان، گلنار زینتی شهداد، نرک لاسجرد سمنان، وحشی بابلسر، پوست ...  بیشتر

بررسی تحمل به شوری دو ژنوتیپ انتخابی انار (Punica granatum) در مقایسه با رقم رباب نیریز

زهرا جماعتی اردکانی؛ علی مومن پور؛ مریم دهستانی اردکانی؛ مصطفی شیرمردی

دوره 33، شماره 4 ، دی 1398، ، صفحه 535-550

https://doi.org/10.22092/jwra.2020.121237

چکیده
    به­منظورارزیابیاثر تنش شوری بر برخی از ویژگی­های رشدیژنوتیپ­هایانتخاب شده انار از مناطقی با آب و خاک شور، آزمایشی به­صورت فاکتوریل با طرح کاملاً تصادفیبادوعاملژنوتیپ و رقمدرسهسطح (’پوست سیاه اردکان‘، ’چاه افضل‘و ’رباب نیریز‘) و شوری آب آبیاری درپنج سطح (یک، سه، پنج، هفت و نه دسی­زیمنسبر­متر)، و با ...  بیشتر

تعیین آستانه تحمل به شوری 11 رقم و ژنوتیپ انتخابی بادام

علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ داوود بخشی؛ غلامحسن رنجبر

دوره 32، شماره 4 ، دی 1397، ، صفحه 529-541

https://doi.org/10.22092/jwra.2019.118522

چکیده
    آستانه تحمل به شوری گیاهان باغی بر اساس میزان کاهش عملکرد در شرایط شور در مقایسه با شرایط غیرشور بدست می­آید. به­منظور تعیین آستانه تحمل به شوری و شیب کاهش عملکرد در برخی از ارقام و ژنوتیپ­های انتخابی بادام، پژوهشی به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملأ تصادفیبادوعاملژنوتیپبادام در11 سطح (تونو، نانپاریل، مامایی، شکوفه، ...  بیشتر

تاثیر تنش شوری بر برخی از صفات بیوشیمیایی چهار رقم بادام

علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ داوود بخشی

دوره 32، شماره 2 ، تیر 1397، ، صفحه 201-215

https://doi.org/10.22092/jwra.2018.116954

چکیده
  ترکیب پایه و پیوندک، خصوصیات بیوشیمیایی بادام را در شرایط شوری، تحت تاثیر قرار می­دهد. به­منظور ارزیابی اثر تنش شوری بر تغییرات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ­های بادام،آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با دو عامل ژنوتیپ در چهار سطح (’شکوفه‘،’سهند‘ و ژنوتیپ’40-13‘ پیوند شده روی پایه GF677و پایه GF677بدون ...  بیشتر