اثر کیفیت و دور آبیاری بر عملکرد گندم و برخی اجزای آن

محسن دهقانی؛ مسعود تدین نژاد؛ محمد فیضی

دوره 27، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 127-136

https://doi.org/10.22092/jwra.2013.128818

چکیده
                 این تحقیق به منظور بررسی تاثیر دور و کیفیت آب آبیاری بر روی گندم به صورت کرت های یکبار خرد شده و در قالب بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی رودشت به مدت 3 سال اجرا گردید. عامل اصلی کیفیت آب آبیاری شامل 4، 8، 12 دسی زیمنس بر متر و عامل فرعی دور آبیاری بر مبنای درصد تخلیه ...  بیشتر

بررسی اثر آب مغناطیسی بر شاخص های رشد گندم در شرایط شور

غلامحسن رنجبر؛ محمد جواد روستا؛ سید علی محمد چراغی

دوره 26، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 263-274

https://doi.org/10.22092/jwra.2012.118980

چکیده
              به منظور تعیین تاثیر آب شور با تیمار مغناطیس و بدون آن بر سبزشدن، عملکرد و اجزای عملکرد گندم، دو آزمایش جداگانه در مرکز ملی تحقیقات شوری انجام شد. آزمایش اول در شرایط کنترل شده و با درجه حرارت های روزانه و شبانه 25 و 15 درجه سانتی گراد انجام گرفت. میزان سبز شدن بذور گندم با چهار کیفیت آب 5/2، 0/6، 0/10 و 7/12 دسی زیمنس بر ...  بیشتر