تاثیر تنش شوری بر برخی از صفات بیوشیمیایی چهار رقم بادام

علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ داوود بخشی

دوره 32، شماره 2 ، تیر 1397، ، صفحه 201-215

https://doi.org/10.22092/jwra.2018.116954

چکیده
  ترکیب پایه و پیوندک، خصوصیات بیوشیمیایی بادام را در شرایط شوری، تحت تاثیر قرار می­دهد. به­منظور ارزیابی اثر تنش شوری بر تغییرات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ­های بادام،آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با دو عامل ژنوتیپ در چهار سطح (’شکوفه‘،’سهند‘ و ژنوتیپ’40-13‘ پیوند شده روی پایه GF677و پایه GF677بدون ...  بیشتر