تعیین آستانه تحمل به شوری 11 رقم و ژنوتیپ انتخابی بادام

علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ داوود بخشی؛ غلامحسن رنجبر

دوره 32، شماره 4 ، دی 1397، ، صفحه 529-541

https://doi.org/10.22092/jwra.2019.118522

چکیده
    آستانه تحمل به شوری گیاهان باغی بر اساس میزان کاهش عملکرد در شرایط شور در مقایسه با شرایط غیرشور بدست می­آید. به­منظور تعیین آستانه تحمل به شوری و شیب کاهش عملکرد در برخی از ارقام و ژنوتیپ­های انتخابی بادام، پژوهشی به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملأ تصادفیبادوعاملژنوتیپبادام در11 سطح (تونو، نانپاریل، مامایی، شکوفه، ...  بیشتر