تأثیر شوری و بور آب آبیاری بر رشد و میزان جذب عناصر غذایی کم مصرف در خرفه (Portulaca Oleracea L.)

سعیده مرادی؛ احمد گلچین؛ ابراهیم سپهر؛ مصیب وفایی

دوره 32، شماره 4 ، دی 1397، ، صفحه 615-626

https://doi.org/10.22092/jwra.2019.118530

چکیده
    با افزایش جمعیت جهان و نیاز بیشتر به غذا، بهره­برداری از زمین­های شور برای تولید محصول امری اجتناب ناپذیر است. خرفه گیاهی است یکساله و علفی که به خوبی در خاک­های شور رشد می­کند. بور از عناصر ضروری برای گیاهان است که ممکن است تا غلظت های مسموم کننده در خاک­های شور وجود داشته باشد، اما نیاز گیاهان به آن اندک است. به منظور بررسی ...  بیشتر