تأثیر همزمان تنش شوری و خشکی بر ویژگی‌های مورفولوژیک و عملکرد شلغم

مهدی مکاری؛ هادی دهقان؛ میثم عابدین پور

دوره 33، شماره 3 ، مهر 1398، ، صفحه 431-4432

https://doi.org/10.22092/jwra.2019.120472

چکیده
  تنش شوری و خشکی از مشکلات تولید فراورده­های کشاورزی در بسیاری از نقاط دنیا و به ویژه مناطق خشک و نیمه­خشک است. بر این اساس پژوهشی گلدانی به منظور بررسی اثر توأمان تنش شوری و خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد شلغم (رقم پرپل تاپ وایت گلاب) در منطقه کاشمر اجرا شد. این مطالعه به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار شامل ...  بیشتر