آبهای نامتعارف، آلودگی،آب شور
اثر سطوح مختلف شوری آب بر ویژگی‌های جوانه‌زنی دو رقم کینوا (Chenopodium quinoa Willd)

محسن سیلسپور

دوره 35، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 287-301

https://doi.org/10.22092/jwra.2021.355073.877

چکیده
  به ­منظور بررسی تنش شوری آب بر ویژگی­های جوانه­ زنی بذر کینوا، یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح آماری کامل تصادفی با 10 تیمار و سه تکرار در سال 1397 در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران اجرا شد. عامل شوری آب در پنج سطح (آب­مقطر، 5، 10، 15 و 20 دسی­زیمنس بر متر) و عامل رقم در دو سطح (تیتیکاکا و ردکاردینا) در نظر گرفته ...  بیشتر