تأثیرکیفیت و مدیریت آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد چغندرقند

محمد فیضی

دوره 27، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 19-30

https://doi.org/10.22092/jwra.2013.128807

چکیده
  کاهش کیفیت منابع آب در مناطق خشک و نیمه خشک کشور از عوامل اصلی در کاهش رشد و عملکرد محصولات کشاورزی بحساب می آید. از جمله راه های غلبه بر این چالش مدیریت صحیح کاربرد آب‌های شور در امر کشاورزی می باشد. در این مطالعه سه تیمار کیفیت آب آبیاری با شوری 1/6، 8/1 و 12/3 دسی‌زیمنس بر متر(S1،S2  و S3) به عنوان کرت اصلی و دو تیمار مدیریت آبیاری با کیفیت ...  بیشتر